Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Απεργοσπάστες στη χαλυβουργία

Πριν λίγη ώρα απεργοσπάστες έκαναν έφοδο στην Χαλυβουργία και υπήρξαν άγριες συμπλοκές με τους απεργούς που περιφρουρούσαν την απεργία. Από πληροφορίες, υπάρχουν τραυματίες από την τραμπούκικη επίθεση των απεργοσπαστών του Μάνεση και αρχίζει και καταφθάνει κόσμος στις πύλες του εργοστασίου. Οι προκλήσεις απέναντι σε όποιον αγωνίζεται συνεχίζονται και η νέα κυβέρνηση της ΝΔ δείχνει από πολύ νωρίς τα δόντια της στους εργαζόμενους αλλά και την ανοχή της απέναντι σε όσους τους κοντράρουν. 

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ειναι αλήθεια οτι υπάρχει απεργός που υπέστη καρδιακό επεισόδιο ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Όλοι τώρα στις πύλες της Χαλυβουργίας. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

και οι ξεφτίλες στα ΜΜΕ δεν λένε τίποτα γαμώ το διάολο τους

Ανώνυμος είπε...

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1408640

Ανώνυμος είπε...

το τελευταίο σχόλιο στο ιντυμέντια μάλλον εννοεί τον Νάσο Παυλάκη αλλά δεν είμαι σίγουρος , ελπίζω να μην χτύπησε κάποιος άσχημα .

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ είπε...

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:Καμιά 40 ηταν οι απεργοσπάστες που προσπάθησαν να σπάσουν την απεργία, μαζί τους ήταν και μέλη της διοίκησης. Οι απεργοί προσπάθησαν να τους εμποδίσουν και υπήρξαν συμπλοκές και ξύλο, τρεις είναι οι απεργοί που πηγαν στο νοσοκομείο και είναι όλλοι καλά στην υγεία τους. Χρειάζεται κόσμος να πάει στην χαλυβουργία για να στηρίξει καθώς οι απεργοσπάστες βρίσκονται ακόμα εκεί..
ΚΑΤΩ Η ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Πρόσθετη ενημέρωση:

Λένε πως ο Μάνεσης θέλει να σπρώξει το εμπορευμα του έξω και η Χαλυβουργία Βόλου δεν είναι από μόνη της ικανή να το κάνει. Οπότε θέλει οπωσδήποτε να τελειώνει με την απεργία.Τον ευνοεί προφανώς και η απόφαση του δικαστηρίου και η φιλική προς τα συμφέροντα του νέα κυβέρνηση οπότε χθες έβαλε τον απεργοσπαστικό μηχανισμό(καμιά 40-50, κυρίως διοικητικοί, κάποιοι εργάτες και 4 φουσκωτοί.) Οι απεργοί δώσανε μάχη και η συμπλοκή σταμάτησε αφού κατέφτασαν και άλλοι αλληλέγγυοι αγωνιστές.
Καμιά 10ρια εργάτες-απεργοσπάστες οι οποίοι συμμετείχαν κάποιο διάστημα στην απεργία ξαναγύρισαν στους απεργούς λέγοντας οτι δεν περιμεναν ότι θα φθάσουν σε αυτό το σημείο οι άλλοι και ότι δεν θέλουν να έχουν προστριβές με συναδέρφους τους.

Αναμένεται κορύφωση της επίθεσης από βδομάδα. Καλό είναι όσοι μπορούν να στηρίξουν την απεργία, από τη Δευτέρα τα χαράματα.

Ανώνυμος είπε...

Ένα σχετικό Βίντεο..

http://www.youtube.com/watch?v=ZOgWITyEosg&feature=player_embedded#!