Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Όι καταλήψεις και οι απεργίες πλήττουν την λαϊκή οικογένεια.ΚΚΕ




Τι να πεί κανείς για την εν λόγω παρέμβαση και θέση του ΚΚΕ;
Χρειάζονται άραγε λόγια για να αντικρούσουν τα αστεία επιχειρήματα του Σοφιανού;
Είναι κανείς τόσο αφελής ώστε να πιστεύει ότι η ΠΑΣΚΕ θα στηρίξει αυτή την απεργία αποφασιστικά και μέχρι το τέλος;
Αυτά που ακούμε απο το στόμα του κύριου Σοφιανού πολύ μας θυμίζουν,την παγιωμένη και δοκιμασμένη αποχή και υπονόμευση κινημάτων και κινητοποιήσεων.Αυτά στον χώρο της εκπαίδευσης(και όχι μόνο) είναι πλέον δεδομένα απο το ΚΚΕ.Απο το 2006-2007 όπου οι καταλήψεις θα έπλητταν την λαϊκή οικογένεια,τον σεπτέμβριο του 2011 με τον νόμο διαμαντοπούλου όπου οι καταλήψεις πάλι έπλητταν την λαϊκή οικογένεια...και τώρα φυσικά και οι απεργίες πλήττουν την λαϊκή οικογένεια.
Δηλαδή το μόνο που έχει να κάνει η λαϊκή οικογένεια είναι να περιμένει τις εκλογές ώστε να ψηφίσει με τα χέρια και τα πόδια!Να σηκωθεί απο σεζλόνγκ και ντιβάνια!Να σύρει τις γιαγιάδες με τα καροτσάκια!Να εκπληρώσει το πρωτοπόρο και κομμουνιστικό της καθήκον αυτή η ρημάδα η λαϊκή οικογένεια!
Έιιιι!Λαϊκή μου οικογένεια με ακούς;Εγώ είμαι και σου φωνάζω,τι και αν σε έχουν τσακίσει και διαλύσει!Ω!Αγία μου οικογένεια!Πρόσεχε μην τυχόν και κινητοποιηθείς γιατί σου έχουν στήσει καρτέρι και σε περιμένουν!
Κράτα γερά,σήμερα οι αγώνες δεν φτουράνε γιατί εμείς,το ΚΚΕ,δεν έχουμε τον λαό με το μέρος μας!
Και ο λαός δεν πείθεται απο τις κινητοποιήσεις,όπως θα έλεγε και ο Σοφιανός,αλλά πείθεται απο την κινηματική νομιμότητα και ηρεμία!Πείθεται απο την γωνιασμένη και τεχνητή προοπτική μας,το πρόγραμμα μας!Ναι αυτό φτάνει!
Τα λέει όλα μέσα και συμφέρει γιατί δεν χρειάζεται να συγκρούεσαι με το κεφαλαιο αλλά να γίνεις πιο καπάτσος και πιο "έξυπνος" απο αυτό!Να το πείσεις με τα βαρύγδουπα σου λόγια,όπως οι σειρήνες μάγεψαν τον Οδυσσέα!Όμως να προσέχεις να μην έχουν βουλοκέρι στα αφτιά τους οι κεφαλαιοκράτες,να τους το αφαιρέσεις πρώτα!
Ακους μωρή λαϊκή οικογένεια!;
Πρέπει να αποφασίσεις να βγείς ειρηνικά στο δρόμο,μία ανοιξιάτικη μέρα,και τα ποτάμια σου τα οικογενειακά να εξωβελίσουν μεταφυσικά την εξουσία των αστών!
Τι εννοείς στον δρόμο γεννιούνται συνειδήσεις;Θα το φας το κεφάλι σου σου λέω!Μην είσαι χαζή!
Σώπα τώρα και περίμενε...δεν ήρθε ακόμη η ώρα είμαστε αδύναμοι,συνετίσου καημένη,συνετίσου.
Μπορεί να είμαστε το κόμμα του λαού αλλά όχι όλου του λαού,είμαστε μόνο του 5% του λαού αρα μπορούμε να κινητοποιούμαστε μόνο 5%.
Πώς;
Τι ερωτήσεις είναι αυτές;
Άκου λέει πώς θα συσπειρώσουμε τον λαό χωρίς την ταξική σύγκρουση και το κίνημα;Θα τον συσπειρώσουμε πίνωντας τσίπουρα και κάνοντας ανοιχτες εκδηλώσεις σε πάρκα όπου ο Κουτσούμπας θα μιλάει για τον Μπρέχτ!
Έτσι θα γεννηθεί το όνειρο,μέσα στην ειρηνική λιακάδα,να χτυπάει τα εκλογολάγνα και ηλιοκαμένα απο την δουλειά μετωπά μας...Γιατί αυτά τα μέτωπα είναι καθαρά και δεν λένε ψέμματα στο λαό!
Αλλά τι σου λέω και σένα,εσύ πιστεύεις στην ταξική και λαϊκή πάλη...Δεν καταλαβαίνεις ότι δεν γίνονται αυτά πιά...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχα. προσκυνώ!Ειδικά για τον επίλογο.