Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Το φίδι εκκολάφτηκε,όμως εμείς τι κάνουμε;



 Να τσακίσουμε τους φασίστες!                                                     









Το φίδι του ναζισμού και του φασισμού εκκολάφτηκε.Είμαστε αντιμέτωποι με ένα φαινόμενο το οποίο έχει αναλυθεί.Η κρίση,ο φόβος των ανθρώπων,η υποχώρηση των ιδεών και της πολιτικής του επαναστατικού κομμουνισμού,ο ρατσισμός,το χαμηλό επίπεδο πολιτικοποίησης και κυρίως η διαμόρφωση μίας σκοτεινής εκδοχής διαχείρισης του καπιταλισμού από την αστική τάξη και τους μηχανισμούς της.
  Γιατί η διαμόρφωση του υπεδάφους από τους ιδεολογικούς μηχανισμούς των αστών,τα ΜΜΕ,καλλιεργώντας τον ρατσισμό και την ξενοφοβία,τρομοκρατώντας τον λαό και στρέφοντας τον σε μία λογική "να καεί να καεί το μπουρδέλο η βουλή" και στα διάφορα γουδιά που θα κρεμαστούν οι ιθύνοντες και θα καθαρίσει ο τόπος ξεκίνησε αυτή την άνοδο του φασισμού.Το κλείσιμο του ματιού και η συνεργασία με τις δυνάμεις καταστολής του λαϊκού και εργατικού κινήματος,έδωσε στους φασίστες και το εκτελεστικό περιθώριο δράσης και απόκτησης δεσμών με καθυστερημένα πολιτικά και λούμπεν στοιχεία λαού και νεολαίας.Πέρα από την συσπείρωση όλων των ακροδεξιών αποβρασμάτων και των ψυχασθενών και εγκληματιών. 
  Λοιπόν το γεγονός ότι το σύστημα προμοτάρει και αφήνει τα σκουλήκια της χρυσής αυγής και τους φίλους τους να εγκληματούν και να δολοφονούν ανενόχλητοι,σημαίνει ότι από τη μία θέλει να μπλοκάρει την ριζοσπαστικοποίηση της λαϊκής συνείδησης και από την άλλη να δημιουργήσει μία σκοτεινή εκδοχή για την διαδοχή της εξουσίας των πλουτοκρατών αν και όταν ο λαός αποφασίσει και εμπνευστεί να μπεί αποφασιστικά στο αγωνιστικό προσκήνιο.
   Αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές,κόσμος στρατολογείται στα τάγματα εφόδου των νεοναζί,κόσμος φοράει τα κουρέλια μίας ιδεολογίας μίσους και αποκτήνωσης,που τουλάχιστον θα του προσφέρει το ζεστό αίμα των εξιλαστήριων θυμάτων,των δήθεν αυτουργών της μίζερης ζωής του.Των συμμοριτοκομμουνιστών και των πάσης φύσεως μεταναστών που δήθεν του κλέβουν τη δουλειά και του λερώνουνε το αίμα της φυλής του.
  Αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές,φασίστες καθηγητές στα σχολεία χύνουν το μαύρο δηλητήριο τους στα μυαλά της νεολαίας και κάποιοι σε κάποιο δωμάτιο σηκώνουν κιλά στον πάγκο ακούγοντας βάγκνερ οραματιζόμενοι φούρνους και σαπούνια. 
  Αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές,μετανάστες προπηλακίζονται και ξυλοκοπούνται,σχέδια εφόδου σε στέκια μεταναστών και στρατόπεδα καταστρώνονται .
   Αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτά οι νεοναζί δυναμώνουν ακόμα πιο πολύ,χαράσσουν τον αιματοβαμένο τους δρόμο πάνω στα σπλάχνα μίας κοινωνίας η οποία σπαράσσεται απο τις δυνάμεις του κεφαλαίου,τους ξένους ιμπεριαλιστές και τα ντόπια τσιράκια τους.
ΤΩΡΑ πρέπει άμεσα να πάμε στην δημιουργία Αντιφασιστικών λαικών επιτροπών,είτε σαν κομμάτι των τόσων και τόσων λαϊκών συνελεύσεων πανελλαδικά,είτε σαν καινούργιες προσπάθειες συσπείρωσης λαϊκών δυνάμεων. 
  Ανοιχτές επιτροπές αγώνα οι οποίες θα λειτουργήσουν πέρα απο κομματικές σκοπιμότητες και εκλογικές καταγραφές,παίρνοντας πρακτικά μέτρα ανοίγματος στην κοινωνία το ζήτημα του φασισμού, προφυλάσσοντας τις γειτονιές μας περιφρουρώντας τες όταν αυτό απαιτείται.Επιτροπές αγώνα που θα περάσουν στην αντιφασιστική δράση και δεν θα μείνουν σε ένα γκρούπ θέραπυ σε κλειστές αίθουσες. 
  Απαντώντας στο ζήτημα του φασισμού και συνδέοντας το με την επίθεση συνολικά που δέχεται ο λαός μας.Προφανώς και οι στόχοι πάλης για την αντίσταση και την πάλη ενάντια στα μνημόνια και τους νόμους τους,ενάντια στα νέα μέτρα που έρχονται να πάρουν ότι έχει απομείνει στο λαϊκό εισόδημα δεν σταματάει.
   Το ζήτημα απάντησης στην άνοδο του φασισμού και περιφρούρησης του κινήματος και των γειτονιών μας δεν μπορεί να μείνει κενό αλλά ούτε φυσικά και να ξεκοπεί απο την πάλη για ανατροπή αυτής της αντιλαϊκής και δολοφονικής πολιτικής της Ε.Ε. ,ΔΝΤ ,Κομισιόν και των κομμάτων της κυβέρνησης ,της πολιτικής που μας εξαθλιώνει.
Να τσακίσουμε τους φασίστες και να νικήσουμε ιδεολογικά και πολιτικά τον φασισμό!
Να ανατρέψουμε την πολιτική που καταστρέφει τις ζωές μας!
Έξω η τρόικα απο την Ελλάδα,κάτω όλα τα μνημόνια και όλοι οι νόμοι τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: