Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Πέθανε ο Γάλλος ακτιβιστής – θύμα ξυλοδαρμού από νεοναζί

"Οι λαοί δεν σκύβουν στου φασισμού την λέρα
με μαζικό αγώνα τσακίζουν την φοβέρα"

Άλλο ένα παλικάρι έπεσε θύμα των νεοναζιστών και νεοφασιστών,δολοφονήθηκε εν ψυχρώ απο οργάνωση νεοναζιστών με τους οποίους έχει διεθνείς σχέσεις η Χρυσή αυγή.

 

Όπως και στην χώρα μας στο παρελθόν οι διάφορες φασιστοσυμμορίες δολοφόνησαν και προσπάθησαν να δολοφονήσουν αριστερούς και αντιφασίστες έτσι και στην Γαλλία.Τα ερπόντα ζωύφια του μίσους και της απανθρωπιάς δεν έχουν όρια και αναστολές,το κεφάλαιο είναι ο εντολέας τους.

Για λογαριασμό ενός σπαρασσόμενου ιμπεριαλισμού-καπιταλισμού καλούνται να τρομοκρατήσουν τον λαό και να μπούν εμπόδιο στην ριζοσπαστικοποίηση του.

Όμως αυτό που δεν ξέρουν και δεν θα καταλάβουν ποτέ είναι ότι ποτέ δεν θα πάρουν τον λαό με το μέρος τους.

Μία φορά έπεσε στην φάκα του ναζιφασισμού κομμάτι των λαών και αμέσως κατάλαβε την τότε κρυφή του αντζέντα.Αυτή η κατεκτημένη συλλογική αντιφασιστική συνείδηση εμποδίζει την ανάπτυξη τέτοιων απάνθρωπων ιδεολογιών.

Όποιος προσπαθεί να σας πείσει ότι οι κομμουνιστές είναι ο "κόκκινος φασισμός" όχι μόνο βρίσκει τοίχο αλλά βρίσκει και πίσω του έναν Χίτλερ να σπαράζει και να ψυχοραγεί κάτω απο την κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο.

Ο αγωνιστής νεαρός Γάλλος θα είναι για πάντα στις καρδιές μας όπως και τα άπειρα θύματα του β παγκοσμίου πολέμου,των ναζιφασιστικών συμμοριών και των δοσίλογων ταγματασφαλητών συνεργατών τους.

Οι σύγχρονοι συνεργάτες των Γερμανών ναζιστών Χρυσαυγίτες θα καταλάβουν ότι τα ψέμματα τους δεν πιάνουν τόπο.Ότι ο ελληνικός λαός πάλεψε και τσάκισε στο παρελθόν τομάρια σαν και του λόγου τους και δεν θα δυσκολευτεί καθόλου να το ξανακάνει.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: