Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Σικέ συνεντεύξεις από "ανεξάρτητους"




Ο κύριος Σταύρος Θεοδωράκης, μετά την "δημοσιογραφική" του πορεία στα μεγάλα κανάλια της διαπλοκής, στα μεγάλα σαλόνια του πολιτικού προσωπικού της αστικής τάξης στην Ελλάδα αποφάσισε να κάνει κόμμα. Αυτά είναι γνωστά, όπως γνωστές είναι και οι επαφές και σχέσεις που έχει ο εν λόγω ανεξάρτητος πολιτικός άνδρας (!) με το ντόπιο και ξένο κεφάλαιο. Για αυτό δεν θα αναφερθώ σε αυτά. Έχει μία ορισμένη σημασία όμως να αναφερθώ στην τελευταία συνέντευξη στις ειδήσεις του ΣΚΑΙ χθές.

Χωρίς να χρειαστεί να ανακαλύψουμε την Αμερική, ούτε και τα αμερικανάκια της πολιτικής σκηνής όπως ο άνθρωπος με το σακίδιο, μπορώ τουλάχιστον να καταδείξω κάτι, κάτι το οποίο μπορεί να είναι γνωστό σε κάποιους παρατηρητικούς τηλεθεατές.

Πέρα από τον ρόλο του ποταμιού, στο να μαζέψει τα νερά από τον σπασμένο σωλήνα των πάλε ποτέ "μεγάλων" κομμάτων, μπορούμε ξεκάθαρα να δούμε το πόσο στημένα και ψεύτικα προωθείται το ποτάμι από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης (χωρίς να σημαίνει ότι υπάρχει ένα καλός τρόπος προώθησης πάσης φύσεως συστημικών κομμάτων).
Παλαιότερα παρακολουθώντας κάποιος μία συνέντευξη έμενε με την εντύπωση (ψευδώς μάλλον) ότι η συνέντευξη παίρνεται εκείνη την στιγμή και άντε να έχει γίνει μία μικρή συνεννόηση από τα πρίν. Όμως ακόμη και αυτά τα προσχήματα το σύστημα τα έχει αποτινάξει από πάνω του. Η συνέντευξη ήταν στην ουσία ένας στημένος διάλογος μεταξύ των συνομιλητών. Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα με την εμφάνιση των σούπερ (τίτλων περίληψης της άποψης του ομιλητή) πρίν!!!! κάν ο ομιλητής εκφράσει την άποψη του. Δηλαδή βλέπει κανείς στο βίντεο ότι η δήθεν "επιθετικότητα" της  Κοσιώνη όχι απλά γίνεται για τα μάτια του κόσμου αλλά ενδεχομένως να θέλει να δειχθεί η ύπαρξη μίας διάθεσης "στριμώγματος" του Θεοδωράκη ώστε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις. Κάθε άλλο όμως!

Αυτό που θα καταλάβετε μόλις δείτε την συνέντευξη, και ξαναλέω δεν ανακαλύπτω την Αμερική ούτε πέφτω απο τα σύννεφα, είναι μία κακοσκηνοθετημένη παρωδία ενός καναλιού που έχει άγχος να βγάλει λάδι, να προβάλλει, ένα δικό του παιδί.

Τώρα για να κλείσω αυτό το μικρό σχόλιο από μέρους μου, δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να αναφέρω κάτι το οποίο καταλαβαίνουν όσοι έχουν μία βασική πολιτική σκέψη. Το γεγονός δηλαδή ότι στο όνομα του τέλους των ιδεολογιών !!!!! προωθούνται θέσεις και απόψεις πολύ συγκεκριμένης ιδεολογίας, της ιδεολογίας των κεφαλαιοκρατών, της ιδεολογίας του συστήματος. Αυτό το κολπάκι είναι πολύ παλιό, το χρησιμοποίησαν και για την πολιορκία της Τροίας, ένας δούρειος ίππος που φαντάζει σαν δώρο αλλά μέσα του κρύβει την σαπίλα και την σήψη του καπιταλισμού σε όλο της το σκοτεινό μεγαλείο.

Απολαύστε την "συνέντευξη"

https://www.youtube.com/watch?v=CEqHZtgVMO0


Δεν υπάρχουν σχόλια: