Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ορμητικό ποτάμι ο λαός της Αιγύπτου

Κατέχοντας πλέον την τέχνη της οργάνωσης, οπλισμένοι με θάρρος και αποφασιστικότητα, εκατοντάδες χιλιάδες Αιγύπτιοι μετέτρεψαν σε κόλαση την δεύτερη επέτειο της επανάστασης ενάντια στο καθεστώς Μουμπάρακ.



Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους του Μετρό

 
Εδώ και μερικές μέρες γίνετε μια τεράστια επιχείρηση προπαγάνδας από τα ΜΜΕ, εναντίων των εργαζομένων-απεργών του Μετρό (χαρακτηριστικό είναι πως την στιγμή που γράφεται το άρθρο, ο ΑΝΤ1, στην ίδια είδηση χώρεσε την απεργία και την ανάληψη ευθύνης για το MALL...?!!). Έχουν πάρει  λοιπόν εργολαβία τα παπαγαλάκια του συστήματος (Πρετεντέρης, Πορτοσάλτε, Τρέμη κτλ) να μας πείσουν πόσο νοιάζεται η κυβέρνηση για το καλό μας και πόσο κακό μας  κάνουν οι απεργοί.

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Γιατί Κωστάκη μου γιατί;



Ο Κώστας Αρβανίτης στην σημερινή πρωινή ενημέρωση με "πλήγωσε"...(χιούμορ,βίντεο)







Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Σααντάτ: Το δικαίωμα της επιστροφής και της αντίστασης να είναι το κέντρο του παλαιστινιακού πολιτικού προγράμματος



Ο σύντροφος Ahmad Sa'adat, ο φυλακισμένος Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, εξέδωσε συγχαρητήρια στους ανθρώπους μας και τους συντρόφους του για τρεις περιπτώσεις: την εικοστή πέμπτη επέτειο από την έναρξη της Ιντιφάντα του 1987 και την 45η επέτειο από την ίδρυση του Λαϊκού Μετώπου, καθώς και την πρόσφατη νίκη στην άρνηση στον ισραηλινό εχθρό τους στόχους τους στην πρόσφατη επίθεση στη Γάζα, χάρη στην επιμονή και το θάρρος της αντίστασης και του λαού μας στο σύνολό του.
(11/12/12)

Φωτογραφίες απο το συνέδριο του νέου κομμουνιστικού κόμματος του Νεπάλ (ΚΚΝ-μαοϊκό)


Απολαύστε τις!

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Αγαπητέ Θανάση Παφίλη



Κάποιες ερωτήσεις προς τον πολύλογο Θανάση Παφίλη.Καλοπροαίρετες πάντα.




Όταν έρχονται τα πάνω κάτω: Με αφορμή μια κριτική της “θεωρίας από τα κάτω”


Όταν έρχονται τα πάνω κάτω: 

Του Χ.Μ.



Κουρελιασμένη "δημοκρατία"

Ελευθερία της έκφρασης, ελευθερία διακίνησης ιδεών, ελευθερία του τύπου. Λέξεις και έννοιες που αποτέλεσαν σημαίες της δυτικής, κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Μόνο ένα κουρέλι έχει απομείνει πλέον από αυτές τις λέξεις.